Over Anoek

“Je hebt een opbouwende visie, positiviteit en je maakt dingen licht.”

Bekijk alle programma’s

Anoek Gerlings

In 2007 startte ik mijn coachingspraktijk in Haarlem, waar ik als psycholoog en coach graag maatwerk lever. Voordat ik mijn coachingspraktijk oprichtte werkte ik negen jaar als trainer, coach en manager bij een gerenommeerd trainingsbureau.

In de traditionele relatietherapie staat vooral het beter leren communiceren centraal. In EFT staat de liefde centraal. Een betere communicatie met je partner is vaak niet de kern van het probleem, maar een symptoom. EFT richt zich op de essentie van je relatie. En die essentie blijkt bijna altijd: verbonden willen zijn met je partner en tegelijkertijd jezelf kunnen zijn. Samen in relatietherapie gaan is voor veel mensen een stap te ver. Met deze onlineprogramma’s heb ik een duidelijke missie: zoveel mogelijk mensen helpen hun relatie te verbeteren en/of te herstellen na ontrouw.

Individuele Relatiecoaching

Liefdesrelaties beginnen met liefde voor jezelf. Dit is goed nieuws, want het versterken van je eigen basis dáár heb je invloed op. Door goed bij jezelf te blijven én je eigen aandeel in de relatie op orde te krijgen, sta je sterk in je relatie en kan je volop genieten van de liefde. Dicht bij jezelf blijven terwijl je in een liefdesrelatie bent is een uitdaging voor de meeste mensen. Er is een groot verschil tussen jezelf verliezen in elkaar én jezelf overgeven aan elkaar (terwijl je goed contact hebt met je eigen basis!). En hoe doe je dat dan? Jezelf niet wegcijferen, je overgeven aan je geliefde, je gevoelens en behoeften uiten, je partner vertrouwen? Ofwel hoe blijf je dicht bij jezelf in je relatie met je geliefde. Ook als je worstelt met het loslaten van een (ex) geliefde en het je niet lukt om de situatie te accepteren en verder te gaan met je leven. Mijn praktijk is in Haarlem. Meer info op: www.anoekcoacht.nl

Anoek Geerlings

Individuele coachgesprekken

Als psycholoog & coach heb ik een praktijk in Haarlem. Daar ben je van harte welkom voor een aantal gesprekken. Als mensen na een aantal coachingsgesprekken bij mij de deur uitlopen, vertellen zij vaak dat ze meer zelfvertrouwen en meer waardering voor zichzelf hebben gekregen. Logisch dus, dat ze daarna ook effectiever functioneren. Ze werken vaak met meer plezier, zijn meer ontspannen en zien hun relatie(s) verbeteren. Heb je last van: piekeren, vermoeidheid, faalangst, schuldgevoelens, jezelf te weinig waard vinden, uitstelgedrag, moeite met grenzen stellen, etc kijk dan eens op: www.anoekcoacht.nl

Ik ben als psycholoog aangesloten bij het N.I.P (Nederlands Instituut van Psychologen). Dit is een beroepsvereniging voor Nederlandse psychologen.

Tevens ben ik gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT) en lid van het International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT).