Verder na vreemdgaan

Exclusieve samenwerking met Psychologie Magazine

Koop met 25% korting

In 16 weken begeleiden we jullie naar herstel

Voor wie is deze training geschikt?
Voor iedereen die zijn relatie de moeite waard vindt en er energie in wil stoppen. Ook al is het niet makkelijk. Nu ontrouw bekend is bij je partner, hebben jullie een goede reden om de relatie te herstellen en een boost te geven.

Opzet training
Zestien weken lang ondersteunen we jullie met het herstel en het vertrouwen in jullie relatie weer op te bouwen. We hebben ons programma ontwikkeld in samenwerking met stellen die te maken hebben gehad met ontrouw en dit te boven zijn gekomen.

Elke les bestaat uit een of meer video’s (in totaal 28 video’s), opdrachten om samen te doen, en ontspanningsoefeningen.

Belangrijk: Het is nodig dat er voldoende basis is om dit programma samen te gaan volgen. Dat betekent niet dat het al duidelijk moet zijn of jullie samen verder gaan of er goed uitkomen, maar wel dat je allebei energie en moeite in jullie relatie wilt steken. Alleen dán heeft dit programma zin.

Wat je ook bij dit programma krijgt

  1. Digitale reader met de belangrijkste tools om je relatie te herstellen
  2. Inspiratie tips voor boeken, podcasts en video’s
  3. Ontspanningsoefeningen,
  4. Verbondenheid- en liefdestalen Test
  5. Een jaar toegang tot het platform van relatieverbeteren.nl

Deze training is een exclusieve samenwerking met Psychologie Magazine. Iedereen (ook niet abonnees) ontvangen via Psychologie Magazine een speciale korting van 25%.

verder na vreemdgaan
Preview van het online programma

Wat onze deelnemers zeggen

“De laagdrempeligheid, de korte kleine stapjes, heldere uitleg, toelichting op beide perspectieven, het doorbreken van taboes en uitgedaagd worden om met elkaar te praten helpen ons enorm”.

Wendy

“Voor mijzelf merk ik dat ik de tips oppak en veel meer aandacht geef aan de pijn en aan hoe hij zich voelt. Door kleine gebaren en echt tijd te maken, zie ik hem ontspannen.”

Menno

“De cursus heeft ons ontzettend goed geholpen. Ik vraag me wel eens af hoe wij die eerste periode door waren gekomen zonder Relatieverbeteren. Ik denk niet dat we nog bij elkaar geweest waren.”

Barbara

Het programma

De drie fasen na ontrouw

Preview van het online programma