Relatiehulp

  • Wetenschappelijk bewezen methode (EFT)
  • Uitstekend gewaardeerd
  • Anoniem en 100% online
Koop het programma

Je relatie verbeteren, met onze hulp

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die zijn relatie de moeite waard vindt en er energie in wil stoppen. Ook al is het niet makkelijk. Je kunt ook alleen ons programma volgen, zonder dat je partner meedoet. Doordat jij nieuwe inzichten krijgt en je anders gedraagt, verandert jullie situatie. Soms verlaagt het de drempel voor de partner om mee te doen.

Opzet training

Twaalf weken lang krijgen jullie ondersteuning door inzicht in jullie patronen en manieren om deze te doorbreken. Hierdoor zul je makkelijker en beter met elkaar praten, repareren jullie sneller en effectiever, na een ruzie of gedoe, waardoor je meer kan genieten van elkaar.

Elke week krijg je een les die bestaat uit een of meer video’s, opdrachten om voor jezelf te doen en samen te doen. Het is een zelfhulp programma mét persoonlijke email ondersteuning. Dus als je een vraag hebt, kan je ons mailen en beantwoorden we jullie vragen.

Wat je ook bij dit programma krijgt

  1. Digitale reader met tools om het beste uit je relatie te halen
  2. Inspiratie tips voor boeken, podcasts en video’s
  3. Verbondenheid- en liefdestalen Test
  4. Persoonlijke email ondersteuning van relatietherapeut Anoek Gerlings
  5. Een jaar exclusieve toegang tot het platform Relatieverbeteren.nl

Verwacht de volgende resultaten:

  • Meer plezier en geluk
  • Voel weer liefde en verbinding

  • Herstel vertrouwen in jezelf en elkaar
  • Elkaar weer écht zien en horen
  • Intimiteit en seks verbeteren

Relatie verbeteren met onze hulp

Vanuit je eigen huis, op jouw moment je relatie versterken

  • Wetenschappelijk bewezen methode Emotionally Focused Therapy (EFT)
  • Anoniem en veilig
  • Voordeliger dan relatietherapie
  • Ook geschikt als Relatie-APK
Preview van het online programma

Honderden stellen gingen je voor!

“De serieuze onderwerpen in combinatie met wat luchtigheid en humor, zorgde voor herkenning en versterkte ons animo, om met onze relatie aan de slag te gaan. 

Ook bij mijn partner, die in eerste aanleg nogal sceptisch was.

Daarnaast heeft de opzet van het programma geholpen. Je bent tegen die tijd beide al zover dat je meer begrip voor de ander kunt opbrengen en meer openstaat.”

Eva

“Wat een waardevolle online cursus is dit. Ik heb er veel aan gehad, en mijn partner ook. De filmpjes zijn heel levendig, leuk en vooral leerzaam, de teksten en opdrachten soms confronterend en altijd inzichtgevend.

Ik heb het programma al aan een collega aangeraden.”

Peter Post

“De filmpjes en opdrachten zorgen dat je iedere week bewust met elkaar aan de slag gaat om de relatie te verbeteren. Persoonlijk heb ik er van geleerd om duidelijker mijn eigen grenzen te bewaken en te communiceren. En er niet maar vanuit gaan dat je partner je hints/signalen altijd direct begrijpt.”

Martha

Samen of alleen je relatie versterken

Online Relatiehulp

Stap 1: Zicht op je negatieve patronen

Ook al leek jullie liefde minder, deze stap laat zien dat jullie liefde slechts is bedekt door negatieve patronen en misverstanden. (Week 1 & 2)

Stap 2: Inzicht in je behoeften

Word je bewust van je behoeften en de manier waarop je liefde geeft en ontvangt. Dit inzicht zorgt ervoor dat je kunt aangeven bij je partner hoe hij of zij je kan helpen, begrijpen en ondersteunen. (Week 3 & 4)

Stap 3: Dealen met ’triggers’

In elke relatie doen partners elkaar onbedoeld pijn. We leren je om dit bij jezelf en bij de ander te herkennen en we leren je hoe je écht contact kunt maken, zonder de ander onbedoeld pijn te doen. (Week 5)

Stap 4: Acceptatie

Ontdek dat je in iedere situatie het gevoel kunt hebben dat je invloed kunt uitoefenen, juist door te accepteren wat je niet kunt veranderen. (Week 6)

Stap 5: Patronen doorbreken

Doorbreek de negatieve patronen die jullie relatie ondermijnen en leer in verbinding te blijven door beter te communiceren. Durf kwetsbaar te zijn en versterk liefde en verbinding (Week 7 & 8)

Stap 6: Verbinding herstellen

Ervaar dat geven en nemen in jullie relatie een nieuwe balans krijgt. Leg een stevige basis voor verder groei van jullie relatie. (Week 9, 10 & 11)

Stap 7: Genieten en investeren

Deze stap helpt je om samen elkaar opnieuw te ontdekken en leert jullie hoe je eenvoudig plezier met elkaar kunt hebben en kunt genieten van elkaars aandacht en intimiteit. (Week 12)