Gedrag na vreemdgaan

Hoewel elke vreemdganger denkt dat het niet zo is, kun je het feit dat mensen vreemdgaan vaak aflezen aan hun gedrag. Dat gedrag verandert namelijk. En behoorlijk ook. Juist dat gedrag na vreemdgaan verraadt zelfs de doorgewinterde vreemdganger, vroeg of laat. Lees in dit artikel alles over het gedrag na vreemdgaan en leer die gedragingen herkennen.

Zekerheid heb je niet, het is gedrag dat zou kunnen duiden op

Voor de goede orde: We gaan het hebben over gedragingen die zouden kunnen duiden op vreemdgaan. Zekerheid heb je dus niet. Beschuldig je geliefde dus niet meteen als je straks een aantal van deze gedragingen herkent. Ga eerst op onderzoek uit en vraag gewoon rechtstreeks wat er aan de hand is. Dat werkt toch vaak het beste. Als er een top 10 zou zijn met gedrag na vreemdgaan, dan stond een plotseling veranderende opvatting over vreemdgaan en het feit dat mensen ineens een open relatie willen in de top 3. Zomaar uit het niets vindt de vreemdganger dat seks met een ander best een optie is en ineens is de mening die men had over vreemdgaan veranderd. Er is begrip voor overspel en er is plotseling belangstelling voor een open relatie. Herken je dit gedrag? Vraag dan door en vraag waar die ommezwaai ineens vandaan komt.

Je partner ruikt naar seks

Soms is het niet zozeer gedrag na vreemdgaan maar is het de geur na vreemdgaan. Iedereen die seks heeft weet dat seks een bepaalde geur heeft. Seks ruik je. En dus ruik je het ook als jouw partner seks heeft gehad. Ook nu pas je de recht-op-het-doel-af tactiek toe en vraag je gewoon hoe het komt dat je partner naar seks ruikt.

Getrouwd met de smartphone

Gedrag na vreemdgaan is een partner die ineens getrouwd lijkt met de smartphone en die overal mee naartoe neemt. Zelfs een bezoek aan het toilet kan ineens niet meer zonder smartphone. Typisch gedrag na vreemdgaan is ook dat je partner ineens een code op zijn smartphone heeft. Laat je daar echter niet door uit het veld slaan. Vraag gewoon of je in zijn of haar smartphone mag kijken.

Gedrag na vreemdgaan is ook een partner die schrikt, een partner die de smartphone meteen wegdoet als jij in de buurt komt en de laptop dicht slaat als je de kamer binnen komt. Ook het afbreken van een telefoongesprek hoort bij de klassiekers als we het hebben over gedrag na vreemdgaan. Ook zal je partner schrikken als jij eerder dan gepland thuiskomt.

Je partner is labiel en slaapt slecht

Gedrag na vreemdgaan is ook een partner die ineens opvallend veel interesse voor je doen en laten heeft. Die plotseling precies wil weten tot hoe laat je werkt en precies wil weten hoe laat je thuiskomt. Gedrag na vreemdgaan? Je partner heeft stress, ineens een veel korter lontje, is labiel en slaap slecht. Ga het gesprek aan en vraag wat er aan de hand is. Waar komt de stress vandaan?

Plotselinge twijfels over de relatie

Bij gedrag na vreemdgaan hoort ook het uiten van twijfels over de relatie. Er is ineens onvrede en er worden twijfels uitgesproken over de relatie. Op dit soort onvrede kun je prima doorvragen. Stel de waarom vraag en stel als je denkt dat het nodig is relatietherapie voor. Wil je eerst kijken of relatietherapie iets voor jou is? Volg dan hier samen of alleen de gratis preview. Wat ook typisch gedrag na vreemdgaan is, is een partner die jou negatiever gaat bekijken om zo het eigen schuldgevoel weg te nemen. Veel lievere en attenter zijn kan ook gedrag na vreemdgaan zijn. Het duidt op angst voor verlating en ook dit is een onderwerp dat je meteen bespreekbaar kunt maken, zeg dat je merkt dat het gedrag anders is en vraag hoe dit komt.

Standjes waarvan je niet eens het bestaan wist

Wil je partner ineens de hele Kamasutra uitproberen in bed en wil je partner standjes waarvan jij het bestaan niet eens wist, dan is dit iets dat je als gedrag na vreemdgaan kunt beschouwen. Door het vreemdgaan is het libido van je partner verhoogd. Gedrag na vreemdgaan kan ook gewichtsverlies zijn. Onbewust gewichtsverlies, want door het overspel krijgt je partner ineens geen hap door de keel terwijl ook stress ervoor kan zorgen dat iemand afvalt. Gedrag na vreemdgaan is ook een partner die ineens twee avonden per week weg moet, terwijl je partner daarvoor juist niet van de bank te krijgen was.

Related Posts